Geplaatst in Fictie, Ontspanning, Uncategorized, WE-300

WE-300 een schrijf uitdaging van Plato

Deze uitdaging is het een fictie verhaal te schrijven waar het woord belasten het hoofd thema is, echter anders omschreven. WE-300 Plato

O wat spannend meid, vandaag is jullie vierde maand. Ja Mam het voelt zo onwijs goed, ik bedoel het is zo gezien pas onze vierde maand maar het voelt alsof we ons al langer kennen. Ik bedoel dat de gesprekken zo gemakkelijk verlopen en er ook nergens geen moet of druk achter zit, het is haast te mooi om waar te zijn. Nou meid dan kun je toch in je handjes knijpen en hopen dat het ook zo blijft. Geen druk van beide kanten als ik je zo mag begrijpen. Precies Mam, hij is druk met zijn baan , vrienden en sport, echter ik ook en toch weten we tijd voor elkaar te hebben en als het eens niet gaat of we moeten iets afzeggen, is het gelukkig nooit een probleem. Ook niet dat we nog niet intiem zijn geweest en dat maakt vandaag des te spannender. Mam kun je even komen kijken ? Moeders stapt de kleedkamer binnen, haar mond viel open, ohhh wat zie je er mooi uit ! Echt Mam ? Ja meid, ik ben bang dat hij je niet kan weerstaan, ook zo niet hoor, echter als hij je zo ziet in dit setje. “Liz bloost” Dus dit setje dan ? Jazeker weten meid !

Liz kwam het hotel in gelopen en Beau stond op haar te wachten. Ik heb de sleutel van de suite we kunnen gelijk door, fluisterde hij haar in het oor, na hun begroeting. Liz en Beau genoten in de suite van hun dinner en wijn. Flirten van beiden kanten. De spanning liep op,voor beiden het wisten lagen ze op bed. Het setje deed zijn werk ,hartstochtelijk ging het er aan toe. Opeens een enorme klap. Ze lagen op de grond hun passie heeft het bed doen bezwijken kon de druk niet aan. Hunnie lachend maar voldaan, ook dit zat goed.

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 53 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes Yoshi en Pippy. Toch nieuwschierig ? Come join in

29 gedachten over “WE-300 een schrijf uitdaging van Plato

  1. Wauw wat een spetterend einde, Laura. En zo mooi opgebouwd. Eerst de totale afwezigheid van belasting in de relatie. Maar de vreugde die daar het gevolg voor is, laat het bed bezwijken. Erg goed geschreven.
    Ik herinner me trouwens dat mijn ouders ook door het bed zakten in de huwelijksnacht. Maar dat kwam (het was net na de oorlog en de spullen waren schaars) doordat mijn vader het bed zelf had getimmerd. Hahaha…. ik had erbij willen zijn, maar dat kon natuurlijk niet.
    Laura, je laat me vrolijk lachen op een toch al zonnige dag. Heerlijk.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s