Geplaatst in Foto's, Fotoblog, Ontspanning, Saturs'9 World FotoChallenge, Uncategorized

Saturs’9 World FotoChallenge

Zag deze voorbij komen en dacht wat leuk ! Normaal ben ik niet zo van de deelnamen maar deze spreekt me aan. Helaas loop ik achter en zit men al in week 3 . Ik doe dan met terug werkende kracht 1 en 2 er ook bij 😉 Zou je ook deel willen nemen ? Kijk dan eens hier Saturs’9 World

Week 1 Koffie of Thee
Week 2 Kader in Kader
Week 3 Jezelf

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

17 gedachten over “Saturs’9 World FotoChallenge

  1. Erg leuk dat je van de partij bent, Laura! Je koffie met gebak spreekt me erg aan, vooral omdat er nog veel taartpuntjes liggen te wachten 😊 Je foto’s zijn altijd leuk, zoals wij dat van jou gewoon zijn.

    1. Dank je wel Chantal, blij dat ik de challenge voorbij zag komen op je blog, de reader van WordPress laat soms niet alles zien want ben ook op Saturs’9 World geabonneerd. De taartpuntjes waren lekker 😋 was uit de oude doos van vorig jaar 🥮

  2. Heel erg leuk dat je meedoet! Die eerste weken inhalen: absolúút geen probleem. Ik zet de foto’s binnenkort in het overzicht.
    Ik moest lachen met je schaduw-foto, vind ik ook altijd leuke foto’s om te maken!

      1. Ja, kan ik me inbeelden. Gelukkig heb ik een fantastische stofwisseling in mijn DNA waar vrouwen een moord voor plegen. Ik mag alles eten, het vettigste eerst, en kom met moeite een grammetje bij…

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s