Geplaatst in Bakken en Koken, Er zou eens niks gebeuren, Gezondheid, Ontspanning, Persoonlijk, Vakantie, Vervolg, Vlog, YouTube

Waar was je ?

Eindelijk weer eens eens schrijfsel van mij. Wij waren in Augustus thuis gekomen en hadden een mooie tijd aan de Mosel. Echt een tip als je van wandelen, fietsen en wijn houdt. Wij hebben er, op de niet beestachtige warme dagen leuke fietstochtjes gemaakt. Tijdens die tochtjes merkte ik dat het kijken soms moeilijker ging, dacht eerst dat de kleur van de Zonnebril op sterkte “schuld” was. Echter gaande weg werd lezen ook moeizaamer, daar dacht ik weer dat het lag aan het vele lezen in boeken en schermpje kijken.

In September trok ik aan de bel, schrok mij rot zag met rechts dubbel en dat verdween niet als ik met beide ogen keek ,had dit hoofdzakelijk met lezen ,ondertiteling en weegschaal. Gelukkig namen ze mij serieus en plande gelijk een afspraak bij de Oogarts. Daar was binnen 2 weken toch nog een plekje vrij, i.p.v in November. Conclusie van de Oogarts, Staar. 24 september was ik bij hem en gisteren ben ik geholpen en kan weer zien, af en toe nog wazig maar dat zou bijtrekken.

Voor diegenen die graag willen weten wat wij zoal gedaan hebben en wat ik nog allemaal zoal gedaan heb thuis ? Neem is een kijkje op mijn kanaal en ook daar is abonneren gratis 🙂

Camper Roadtrips en Food for the Road

Balkonia

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

11 gedachten over “Waar was je ?

 1. Staar, ik ken het, heb beide soorten. Na een dubbele operatie is het weer goed gekomen.
  Fijn dat je een mooie vakantie had, moet met de hitte heerlijk zijn geweest aan de Mosel.
  En goed dat je er weer bent. 😉

 2. Dat was wel héél vervelend zpo kort na je vorige oogoperatie. Gelukkig dat het nu weer in orde is.
  Te warm is het nu zéker niet meer, maar toch geen fijn weer om te fietsen;-)

 3. Het is zeker goed toeven aan de Mosel.
  Staar is gelukkig snel te genezen maar je zal toch van de mededeling geschrokken zijn. Mijn man is vorig jaar aan een oog geholpen.
  Ik wens je beterschap en een snel herstel *smak*

  1. Nee eerder opgelucht, ik schrok dat ik met rechts dubbel zag, dat ben ik van links gewend doordat die lui is , dus ik dacht wat is dit nu ? Dus ja met 50 staar is nog vrij jong anderzijds het is te verhelpen zoals jij schrijft 🙂 Heeft je man een lang herstel gehad ? M.b.t scherp zien ? Van mij is pas 1 weekje geleden, eerste dag wow scherp, tweede dag wazig en nu nog , ook uitslag onder het oog , mocht gisteren op controle komen daarvoor en hebben ze gelij het oog gecontroleerd, i lig op schema hahaha. Uitslag kan irritatie of reactie op druppels zijn, als het erger wordt moet i mij eerder melden. Liefs Laura xxx

 4. Het kan maar klaar zijn… Hopelijk gaat het goed en zonder rare dingen.
  Bij mijn laatste oogmeting voor een nieuwe bril kreeg ik de melding ook dat er beginnende staat was geconstateerd. Nou, ik moet zeggen, heb soms wel het idee dat ik slechter zie.
  En ik ga binnenkort even naar je youtube kanaal! Leuk!

  1. Hoi Treeske, het oog doet het volgens schema, volgens de oogarts, zal nog wat wazig zien ,dat is normaal. Wel heb ik direct na de operatie onder het oog rare uitslag gekregen niemand die weet waarvan. Maar het trekt naar ander halve week ook nog niet echt weg. Verder is de ingreep op zich een korte, zeker spannend en zal niet zeggen ” het stelt niks voor “. Uiteindelijk zijn het de ogen en als je met beiden slecht ziet en eentje moet behandeld worden , ben je pas gerust als je de dag na de ingreep ermee kunt zien 🙂

   En zoals nu kan ik wel zeggen het loont 👍

   O zal ik leuk vinden tot kijk 🙋‍♀️🎞

   1. Fijn dat het wel een verbetering is. En die uitslag? Raar, maar hopelijk trekt het nog verder weg.
    Iets aan je ogen hebben lijkt me doodeng…, ik zou ook vreselijk tegen die staaroperatie opzien… maar dat is voorlopig nog niet aan de orde.
    Ik heb zelfs in mijn donor-registratie al zeker 35 jaar staan dat ze niet aan mijn ogen/hoornvliezen mogen komen. Slaat nergens op want dan ben ik toch dood, dus misschien pas ik het aan. Mijn zus had, zonder het te weten van mij, exact hetzelfde uitgesloten. Groetjesss

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s