Geplaatst in Er zou eens niks gebeuren, Gezondheid, In de Maatschappij, Koffie Praatje, Nederland, Non-fictie, Uncategorized, Zeg het eens met .....

Wanneer gaan jullie weer ?

Dinsdag besloten wij om even naar huis te rijden. Er was sowieso regen gemeld en ik zat weer met de was te kijken. Dat is in Frankrijk nooit een probleem geweest er zijn wasmachines bij Supermarchè of in stad of dorp en anders wel een municipal Camping. Hier zijn ze maar heel sporadisch bij sommige tankstations en waar we nu waren niet. Dus even thuis, was is gewassen en post nagekeken, medicatie opnieuw besteld en nieuwe p.c geïnstalleerd dat was nodig. Even gezellig bijgekletst met mijn Zus morgen nog een kleine reparatie aan telefoon schermpje van G is tijdens een fietstocht gescheurd. Normaal zouden wij langer thuis blijven maar al jaren is het in de Zomerse dagen ondraaglijk thuis. Waarom ?

Dit is trouwens nog niks qua geluid!

Omdat er “gasten” zijn die met motoren, quads, auto’s en scooters er een racecircuit van maken. Het is dan onmogelijk om een deur open te zetten, s’nachts een raam open? Vergeet het maar ! Eerst denk je nog dat je gehoor overgevoelig is, totdat je mensen treft die het ook spuugzat zijn, mensen die graag willen verhuizen om dit maar door wachtlijsten met de gebakken peren zitten !

Maar is het niet te gek voor woorden? Neem Scheveningen, vrouwen die zich er niet veilig voelen en mensen in het algemeen de boulevard niet gezellig maar intimiderend vinden in de avond ! Rotterdam een app heeft waar Vrouwen gelijk alarm kunnen slaan !

Waar gaat dit naar toe ? Is dit het handhaven niet meer waard ? Moeten wij voor leef en woongenot aktie voeren ? Of waar wordt tegenwoordig naar gekeken of iets van belang is om in te grijpen ? Overal weet men van zijn/haar problematiek maar doen er niks aan ! Totdat het uit de hand loopt, dan is het dweilen met de kraan open en moet men kijken wat men er tegen kan doen !

Wanneer gaan jullie weer ? Zo snel mogelijk, zo snel mogelijk!

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

21 gedachten over “Wanneer gaan jullie weer ?

  1. Angst heb ik niet, bij ons is het geluidsoverlast van verkeer en de sneheidsduivels. In Scheveningen was laatst op het nieuws dat men er het ’s avonds niet meer veilig over de boulevard kan lopen.

 1. In de bossen rondom ons dorp was overlast van illegale crossers, ik moet zeggen dat er nu op gelet wordt.Woon je in een toeristisch gebied? Dan is er niet veel aan te doen.
  Goed dat je weg kan, zou ik ook doen.

 2. Er is bij de overheid en de uitvoerende macht een fout soort tolerantie ontstaan, er wordt misbruik gemaakt van onze tolerantie en met verkeerde argumenten van alles opgeëist in het kader van “respect” zonder zélf ook maar enig respect te tonen.

 3. Op de dijk knetteren de motoren voorbij maar alleen wanneer het mooi weer is. Alleen wanneer de wind onze kant op staat, kunnen we ze horen. Ik ben zo blij dat wij in een dorp wonen…
  Afgezien van de herrie zal het best lekker zijn om even thuis te zijn.
  Lieve groet.

 4. Herkenbaar. Ik woon in een klein rotdorp maar de achterklap is er bizar. Daarnaast is het hier coronaheaven, bergen met nertsenstallen en varkensconcentratiekampen. Er wordt niks aan gedaan. Ik hoor avond aan avond feesten (het geluid draagt ver) en moet mijn katten binnen doen als ik weg ga omdat ze hier bizar hard rijden onder andere.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s