Geplaatst in Camperplaatsen, Koffie Praatje, Nederland, Non-fictie, Ontspanning, Persoonlijk, Vakantie, Vervolg, YouTube

Camperplaats Harlingen

Wij zijn inmiddels weer verder getrokken. Harlingen een prachtige plaats het centrum, de haven en het strand met strand paviljoen ’t Zilt. Bij het binnen komen van het centrum en de binnen haven kon ik mij niet losmaken van de verhalen van Rebelse Huisvrouw die erover in haar dagboek schrijft .

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

11 gedachten over “Camperplaats Harlingen

  1. Dank je wel, het is nog fijn , het wordt echter steeds drukker met Camperaars en niet altijd prettig. Vroeger werd veel meer gegroet en nam ieder genoeg afstand, nu zitten ze het liefst op je lip 😉

 1. Bij Harlingen moest ik ook meteen aan Rebelse Huisvrouw denken. Zo leuk, dat je dat in je blog schrijft. Echt een schitterende plaats om “aan te leggen.” De haven is helemaal een plaatje! Geniet van jullie trektocht, maar daarvoor hebben jullie geen aanmoediging nodig (-:
  Lieve groet.

  1. Kon het ook niet achterwegen laten, als ik lees stel ik mij er een plaatje bij voor en ik moet zeggen, bij het lopen langs de binnen haven kon ik haar zo zien lopen met haar ouders 🙂 De plaats bied van alles je kunt schepen kijken, langs de dijk op het strand in het stadje het was de moeite waard 👍

   Dankjewel momenteel in Musselkanaal maar te warm om iets te ondernemen 🌞😉

 2. O ja Harlingen is prachtig! Wij waren er 3 jaar geleden nog toen we er op de boor naar Terschelling stapten. Ook voor Vlieland ga je via Harlingen en dat deden we ook een paar keer . Heb er .,net als jij, goede herinneringen aan.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s