Geplaatst in Camperplaatsen, Koffie Praatje, Meet and Greet, Nederland, Non-fictie, Ontspanning, Persoonlijk, Uncategorized, Vakantie, Vlog, YouTube

Beslist de moeite waard

Hallo volgers en zoete invallen, wij zijn nog steeds onderweg in het mooie Friesland. 15 juni mag weer over en weer gereisd worden ,zoals het uitziet blijven we vooralsnog in Nederland. Ik plaats enkele video’s waar we al zo zijn geweest, de meeste lenen zich uitstekend voor een dag uitstapje 🇱🇺

Inmiddels zijn we al weer op twee andere plaatsen geweest, die filmpjes moet ik nog monteren en waarvan 1 wij pas sinds gisteren staan en nog wat materiaal willen verzamelen 🙂🇱🇺

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

14 gedachten over “Beslist de moeite waard

  1. In Friesland heb ik veel gefietst. Altijd tegenwind (-: Toch heb ik er alleen maar fijne herinneringen aan. Het is net of je daar dieper adem kan halen. Je snapt vast wat ik bedoel!
    Lieve reisgroet ♥

    1. Hoi Miriam, ja nou en of begrijp ik je, ook de tegenwind 😅🚴‍♀️Lang leve de elektrische fiets 👍 Friesland is mooi en tot nu ook aardige mensen die combinatie is geweldig ! Inmiddels weer een paar plaatsen verder als de laatste filmpjes, een regen dagje dus ff “tijd” om te lezen en reageren want ze hebben Wi-Fi 😉

      Fijne Donderdag liefs Laura 💛

  2. Ik heb even moeten zoeken waar ik kon reageren maar heb het toch gevonden. Wat een luxe dat jullie zo heerlijk met de hondjes eropuit kunnen trekken. Heerlijke filmpjes ook weer. Voor jullie een fijn weekend en: Enjoy!!!!

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s