Geplaatst in Camperplaatsen, Er zou eens niks gebeuren, Gezondheid, In de Maatschappij, Nederland, Non-fictie, Persoonlijk, Uncategorized, Vlog, YouTube, Zeg het eens met .....

Waar gaat zij (het) naar toe !

Zoals vele weten zijn de Maatregelen m.b.t het Coronavirus in Nederland soepeler dan in België en wellicht ook Duitsland. De vorige keer heb ik mij al laten ontvallen dat als het grensverkeer blijft doorgaan ik mij niet genoodzaakt voel om i.p.v in onze omgeving te blijven elders in Nederland een gezellig oponthoud te zoeken, ook omdat wij een reparatie hebben die nu kan plaatsvinden, want als straks alles weer los zou gaan wij op een wachtlijst kwamen.

Los daarvan rennen nog steeds vele naar woonboulevards,tuincentra en bouwmarkten, als je de parkeerplaatsen bekijkt weet je al wat er in de Winkels aan de hand is. Maar wie ben ik om diegenen op de vingers te tikken! Thuis wonnen wij met 5 op 1 etage, sommige krijgen gezien hun ouderdom en kwetsbaarheid hulp. Die hulp komt ook weer bij en met anderen in aanraking. Zij (wat ik volkomen begrijp) maken gebruik van lift en deuropeners wat betekent dat ook ik die daarna gebruik en met mij nog 6 anderen (en diens bezoek).

Dus naar veel wikken en wegen zijn wij op de afspraak ingegaan die plaatsvindt in Overijssel, deze vind pas volgende week plaats, toch zijn wij eerder vertrokken met onze Camper, de Camperplaats heeft open, laat 10 mtr ruimte tussen alle wagens en hanteert de 2 mtr afstand tot elkaar! Onze boodschappen zijn thuis gedaan, getankt thuis gedaan, gepauzeerd alleen in de Camper en hondjes laten plassen, eten niet van tankstation aldaar maar wat wij bij ons hebben! Ik heb er een leuk filmpje van gemaakt en in een Camper groep geplaatst die Goedgekeurd werd. Echter wat ik zag was dat mensen een discussie waren gestart, ik zag dat te laat, kon alleen iets oppikken”Solidair ” zijn ! En toen was het filmpje verwijderd. Ik schreef daar op een bericht ook wederom goedgekeurd door een moderator. Vervolgens start weer een discussie over wel of niet gaan met de Camper, dit keer was ik wel bijtijds en heb iedereen ook de tegenstanders netjes geantwoord. Krijg ik mij vervolgens een pm met de vraag “of ik a.u.b corona gerelateerde berichten achterwegen kon laten en de discussie te stoppen anders werd het topic verwijderd .” Ik zei vervolgens dat iedereen een like, fatsoenlijk antwoord en 🙂 had gekregen , dat niet ik een discussie was gestart maar een filmpje werd verwijderd om dat er een paar meende wel een discussie opgang te moeten brengen waardoor mijn filmpje werd verwijderd. Dat onze trip zwaarder wordt veroordeeld dan bezoeken aan menigen winkels die geen noodzaak zijn . Afin resultaat dat men mij uit de groep heeft gezet en dat alles omdat wij drie dingen combineren, reparatie, ontspanning en ondernemer tegelijk steunen en dit filmpje hebben geplaatst!

Waar gaat het naar toe in deze Wereld!

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

18 gedachten over “Waar gaat zij (het) naar toe !

 1. Wat een narigheid voor jou. Onbegrip, onnadenkendheid, heel jammer.
  Een camper op de weg wordt gezien als vakantie, veel mensen zien een paar beelden en lezen niet verder.

 2. Waarschijnlijk heeft men niet het hele filmpje bekeken en vooral beluisterd waardoor je uitleg niet binnengekomen is. Maar dan nóg het blijft jullie eigen verantwoording of je weg gaat en zolang je niemand in de weg loopt, en dat is op het filmpje dus nergens het geval, is er niets aan de hand.
  Laten we er maar van uit gaan dat men gewoon een beetje jaloers is dat jullie daar heerlijk rustig zitten en daarom commentaar geeft . Verder kan ik er natuurlijk geen oordeel over geven omdat ik de groep niet ken en of je het wel zo vervelend moet vinden dat je uit de groep gegooid bent.

  1. Nee Rietepietz ik vind het niet vervelend dat ik uit de groep ben gezet, tegen deze eenzijdige visie kan ik niet tegen.

   Zo loopt de beheerder zijn bedrukte t-Shirt s en mokken te verkopen op de site. Terwijl een ander vrouwtje uit hobby iets op de site plaatste en mensen spontaan vroegen of zij dat voor hun ook kon maken , dat werd niet gewaardeerd door het Beheer onder het mom ” het is geen verkoop site ” .

   Klopt Rietepietz iets wordt gelezen of geluisterd naar eigen hand 🙂

 3. Het mag en de camperplaats is open, ik zie niet in waarom je het niet zou doen. Zoals je zegt: thuis boodschappen, tanken, afstand houden… ik hoop dat we het binnenkort ook kunnen hoor!

    1. En dat alles omdat men overal op Gezondheidszorg en personeel heeft bezuinigd kunnen ze de patiënten stroom niet aan en worden mensen “opgesloten” . En straks is alles achter de rug en mogen de burgers weer de rekening financieel betalen 😳

 4. De ellende duurt nu al een hele poos en mensen raken gefrustreerd, zij zoeken een zondebok, iemand waarop zij hun onrust en ongenoegen kunnen reflecteren. Dat iemand van de nood een deugd kan maken, en dit volledig terecht, maakt hen jaloers en opstandig. Vooral geen aandacht aan schenken, Laura, zulke mensen ben je beter kwijt dan rijk.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s