Geplaatst in Camperplaatsen, Gezondheid, In de Maatschappij, Meet and Greet, natuur, Nederland, Ontspanning, Persoonlijk, Vakantie, YouTube, Zeg het eens met .....

Camperplaats /stad uitlichten, doe je mee ?

Zoals iedereen gisteren heeft gehoord duren de maatregelen nog voort. Wat hebben de ondernemers het zwaar, ook al hebben wij lokale akties een warm hart toegedragen en ook al maaltijden on-line besteld, kunnen wij ook niet bezig blijven. Iedere ondernemer heeft het namelijk behoorlijk moeilijk. Nu weten lezers dat wij graag met de Camper erop uit gaan, ook dat is aan banden gelegd. Dus ik dacht wat zou ik kunnen bijdragen, zodat onze Stad na de Coronacrises weer op de kaart komt, zodat mensen zien dat dit Stadje toch heel wat te bieden heeft. Zo hebben wij museum Continium Discovery, https://www.continium.nl/ en Cube Design https://www.cubedesignmuseum.nl/

Het Centrum beschikt over kleine kledingszaken voor jong en oud, luxe schoenenzaak , heerlijke Chocolaterie, Zoete Zusje voor zelfgemaakt ijs en ook bonbons uit hun eigen Chocolat Company. De verschillende eetgelegenheden, van lekker eenvoudig en stevig tot delicaat en chique. Van Italiaans, Grieks tot Sushi aan toe .Een Limburgs getapt bier met de nodige plankjes erbij.

Wij beschikken over de HUB, gesitueerd is er de openbare bibliotheek waar je ontspannen kunt lezen, het Theater zit in hetzelfde gebouw met natuurlijk voorstellingen in het verschiet. Ook beschikt het centrum over 2 boekenwinkels De Leeskunst en Boekhandel Deurenberg, deze laatste met een postkantoor depot.

Ik zal er ongetwijfeld nog wel vergeten zijn, mijn filmpje gaat over de Camperplaats, dichtbij het Gaia Zoo en Natuurgebied. En nee je hoeft niet persè een Camper te bezitten om hier heen te komen, in het filmpje hoor je mij een Hotel keten benoemen. Kerkrade heet u Welkom !

Wie weet als je dit hebt gelezen inspireert het ook jou om een logje te schrijven waarom jouw stad de moeite waard is om te bezoeken na deze Crisis, zodat wij op deze manier de Stad en zijn Ondernemers op de kaart zetten

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

15 gedachten over “Camperplaats /stad uitlichten, doe je mee ?

 1. Wij wonen in een gehucht dus ben ik snel klaar. Onze bieb is gesloten! Dat vind ik nog eens een aderlating… Ik heb digitaal het museum d’Orsay in Parijs bezocht. Leuk joh!
  Lieve groet en blijf gezond!

  1. Hoi Miriam, onze bieb heeft momenteel de afhaal bieb geïntroduceerd , voor leden . Je mailt je titels en Abo nummer,welke dag en dagdeel, dan krijg je een mailtje met het tijdvak waar je boeken klaarliggen op een tafel om mee te nemen. Even aanbellen, schuifdeur open pakken en naar buiten, top 👍

 2. Ziet er mooi uit maar ik kan niet veel meer vertellen dan dat we een gewoon dorpje hebben met wat bos en een paar kleine kateeltjes, die weinig voorstellen.
  Bij onze bibliotheek kunnen we alleen ebooks bestellen, dat is beter dan niets.

  1. Ja zij hebben het hard te verduren vooral kleine zelfstandige. Gezien jullie netwerk en je zelfstandigheid hoop ik dat jullie je redelijk goed redden met de genomen maatregelen en blijf vooral gezond 🍀🍀🍀

   1. We doen ons best, net als iedereen om ons heen. Het is wel te doen omdat het voor ons niet zo héél veel verschil maakt. Behalve dan er minder bezoekjes zijn maar wel heel veel gezelligheid per app.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s