Geplaatst in Foto's, In de Maatschappij, Koffie Praatje, Ontspanning, Persoonlijk, Zeg het eens met .....

Daar zit je dan

Zoals de meeste hebben gezien heb ik altijd een kort koppie, lekker makkelijk ( ik hoor de lange haar fans al, daar heb je er weer 1) Ja het is lekker makkelijk, ook kun je met kort haar variëren en vergis je niet het vergt wel regelmatig onderhoud en nee het is niet mannelijk. Wat overigens èèn van de domste en denigrerende opmerkingen ooit zijn, om vrouwen met kort haar “manwijven” te noemen ! Laat ieder lekker haar , haar dragen zoals zij wilt , sommige hebben prachtige lange manen andere weer half lang haar of super kort. Voor mij vind ik het belangrijk dat men verzorgd is en dat geldt ook voor kleding , hoofdzaak schoon en dat je , je er lekker in en bij voelt merk boeit mij niet ! Nou vandaag vond ik het nodig voor een knip en kleur beurt en wat doe je dan om de tijd te doden ?

Een beetje 🤳 selfie schieten

Een 🤳 selfie schieten en koffie drinken, waar ik achteraf spijt van heb omdat er veel cafeïne in zit en ik er een nerveus gevoel aan over houdt. Ja ja jullie willen dan ook het eind resultaat zien, nou vooruit dan * kuch,kuch*

Kijk nog scheel ook 😄

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

25 gedachten over “Daar zit je dan

    1. Dankjewel 🙂 Klopt Anneke, soms lees je echter commentaren, dan denk ik , zeker dat er voor ieder een voorkeur is, echter dat wil toch niet zeggen dat een haardracht bij een bepaalde leeftijd of geslacht hoort.

  1. Inderdaad, moet iedereen zelf weten maar er zijn nogal wat vrouwen die niet erg kijken naar wat het best bij ze past. Zowel bij lange manen als de korte koppies kom je wel voorbeelden tegen van “het kan dan wel mode zijn maar moet dat nou”. Ik heb duidelijk geen geschikt haar voor lange manen, nooit gehad al had ik het vroeger wel wat langer dan nu . Dan droeg ik het ook vaak opgestoken. Zo kort als jij het hebt is voor te kort, te dun haar voor, en kleuren doe ik ook niet aan omdat naar mijn mening moeder natuur altijd de kleur kist die het best bij je huidkleur past . Mi9jn grijze koppie stoort me ook niets. Maar jij kunt het hebben en straalt uit dat je er happy mee bent , prima toch.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s