Geplaatst in Frankrijk, Ontspanning, Persoonlijk, Spanje, Vlog, YouTube

Primeur…

Wat doe je op een schrikkeldag ? Ik dacht laat ik nu de “keldag” weg laten en mijn volgers een schrik bezorgen met een Vlog met mij in de hoofdrol. Als dat geen primeur is !

Subscribe ✍️ en een duimpje 👍op mijn YouTube kanaal zou ik geweldig vinden en motiveert mij wellicht, als wij weer op reis gaan, reis vlogs te plaatsen.

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

14 gedachten over “Primeur…

 1. Dt is inderdaad een verrassing, leuk gedaan en daar zal zeker belangstelling voor zijn, het onderwerp is dit keer voor mij dan weer minder interessant want ik reis niet . Maar ik kom hier altjd kijken dus kom je filmpjes vanzelf wel tegen. Het filpmje is aan het begin haarscherp maar wordt later nogal onscherp maar dat heb je natuurlijk zelf ook al gezien en de oorzaak gezocht.,

  1. Hoi Rietepietz, leuk dat je meedenkt, inderdaad het werd onscherp, gisteren ook via YouTube een tip gekregen, ik puzzel het meestal zonder boekjes uit en nu sta ik haarscherp erop hahaha alleen de voorwerpen weer niet 😅 Ik had de lens uitgewisseld voor een anderen en de instellingen aangepast, nu kijken dat alles in focus wordt genomen 📷

 2. Interessant voor degenen die deze reizen ook willen ondernemen.
  Zelf hoor ik daar net bij maar ik kom je af en toe bewonderen als vlogster. 😀
  Verstaan lukt niet altijd goed (ligt aan mij), het onderschrift is niet optimaal maar samen kan ik het volgen.

   1. Nee joh, ik woon al jaren in Brabant, echtgenoot was er zelf een. 😀
    Ik ben een beetje doof en de gehoorapparaten zijn soms moeilijk af te stellen op kunstmatige stemmen.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s