Foto's, Fotoblog, In de Maatschappij, Non-fictie, Oud en Nieuw, Posting, Uncategorized, Zeg het eens met .....

Werklui

Hoe is dat woord eigenlijk tot stand gekomen? Werklui .Ze werken dus kan met het niet bepaald lui noemen.Bij dat thema , wij hebben werklui over de vloer.Het moet wil ik mijn keuken gemonteerd hebben maar vindt het altijd verschrikkelijk. Buiten een kop koffie en wat fris kan ik mij niet nuttig maken en zit maar te zitten ,tja wil ze niet onder de voeten lopen en een kletskous ben ik ook niet.Weer zo’n woord, waar zou dat tot standen zijn gekomen kletskous ?Hoe dan ook , ik zal blij zijn als vandaag alles hangt en staat . Het heeft er namelijk 4 dagen zo uitgezien.Nee nee pakjesavond is het nog niet 😉

24 gedachten over “Werklui”

 1. ’t Moet eerst troep worden voor iets opknapt. Laat je nou voor je je huis verkocht hebt er nog een nieuwe keuken in zetten? Of is dit de nieuwe eigenaar die dat betaalt? Zou mooi zijn en dan jouw eigen keuze? Ohhh nieuwsgierig ben ik hè…
  Sterkte met de troep! X

 2. Inderdaad best flink tegenstrijdig “werklui”, om te werken moet je natuurlijk niet lui zijn .;-)
  Maar deze werklui gaan het voor jou mooi maken dus het moet maar even al herken ik wel dat ongemakkelijke gevoel dat er vreemde mensen in je huis bezig zijn.

 3. Herkenbaar, die vreselijke boel als alles is afgebroken. Dan kun je alleen nog maar je ogen sluiten. Maar het wordt beslist mooi. Over een paar dagen zullen we de foto’s wel zien en dan staat daar een tevreden Laura 🙂
  Plato is vandaag ook een beetje werklui en dat terwijl de voortuin nog niet helemaal klaar is.
  Foei.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s