Geplaatst in Gezondheid, In de Maatschappij, Non-fictie, Persoonlijk, Uncategorized

De Wachtkamer

Goedemorgen opzich is het best een luxe dat onze Huisarts al inloop spreekuur heeft vanaf 7.00 uur. Helaas ben ik niet de enigste die er zo overdenkt, heel zelde komt het voor dat het lekker rustig is maar niet vandaag. Het is alweer een tijdje geleden dat er zoveel voor mij zijn. 10 om precies te zijn.

Even nadenkend is dat begrijpelijk we zitten kort na het verlangde weekend.

Als het zo druk is , is het altijd zo’n gedoe om in de gaten te houden wie voor mij de laatste is, dan is het daar degene mijn buurt. Gelukkig stond diegene voor mij aan de bali dus dat scheelt.

Ik loop al 2 weken met een ontzettende droge neusholtes en het voelt niet prettig, ze zwellen ook zodat het vervelend is als je weinig lucht krijgt daardoor. Ook heb ik aan of achter of in mijn oor iets raars , nu al een paar keer tijdens of na het wandelen een geluid dat lijkt of ergens water wegloopt in een putje.

Het komt echter bij mezelf vandaan, mijn oor namelijk, zo raar! Ik keek eerst nog achter mij waar het geluid vandaan kwam, nou mijn oor dus ! Gelukkig geen pijn.

Dus vandaar zit ik nu in de wachtkamer met 10 mensen voor mij .

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

19 gedachten over “De Wachtkamer

  1. Gute morgen Mathilda, es ein mittelohrentzundung , habe Tropfen bekommen und vor der Nase ein spray. Ich bin froh dass ich keine Schmerzen haben am Ohr, also geht es ja zum Glück noch 🙂

   Lg Laura

 1. 7 u is vroeg om bij de dokter te geraken.
  Hier beginnen ze de praktijk rond 8u en dan maar hopen dat ze op tijd beginnen met de consultaties.
  Beterschap gewenst met neus en oor.

 2. Gewoon bij binnenkomst even vragen”wie is de laatste voor dr. Huppie” ( want tegenwoordig zitten er meestal meer artsen) lost het probleem op. Gelukkig dat je ondertussen weer wat er mis is en dat is wel te verhelpen al is het vervelend.

  1. Goedemiddag Rietepietz, nee bij mij zit er om 7.00 maar 1 huisarts 🙂 En gelukkig stond degene waar ik na kwam voor mij, dus dit keer hoefde ik niet te vragen. Er ontstond wel bij andere even onduidelijkheid wie eerder was. Jazeker is het fijn om te weten wat het is , aangezien het geen typische klachten zijn, zo heb ik geen oorpijn, wel net of een afvoerputje afloopt, zo’n geluid produceert het soms hahahaha

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s