Geplaatst in In de Maatschappij, In Memory, Koffie Praatje, Non-fictie, Persoonlijk, Uncategorized, Zeg het eens met .....

Bijna Juni

Koffiepraat…

Zo wat is deze maand ook weer omgevlogen, nu hadden wij veel te regelen en afspraken dan lijkt alles nog sneller te gaan.

We zijn in de Keukenhof geweest, er gelijk 6 daagjes weg eraan vast geplakt.

Het appartement verkocht en zonder te hoeven verhuizen.

Waar ik wel veel last van heb , kan niet schrijven had want ik heb het nog steeds, is behoorlijke pijn, dat heb ik normaal ook al echter het lijkt door het wisselvallige van het weer wel extreem aanwezig. In de ochtend loop ik als Daisy Duck dat trekt dan in de loop van de ochtend bij. Sta ik te koken slaat de verzuring toe tussen mijn schouderbladen zodoende afspraken bij de fysiotherapeut.

Door een tip van medebloggers CBD olie aan het nemen, iets meer dan een maand, mijn slaap is er beter op geworden en zo ook met energie, normaal had ik tegen 12.00 aan de middag geen puf/zin meer moe en nu gaat dat steeds beter !

Verder hebben wij ook nog hele leuke dingen voor ons mogen bewerkstelligen daar kom ik in een andere blog op terug , als het daadwerkelijk als gepland daar is.

Gisteren waren we al vroeg op pad, er was de telefleur in Heerlen, kleinschalig maar gezellig. We gingen redelijk op tijd omdat we de mensen massa voor wilde zijn. Dat is ook redelijk gelukt.

Ger poseerde even hahaha, we hadden er meer van verwacht qua bloemen en plantjes pracht zo gezien waren we er zo door heen gelopen.

We hebben een paar balkon plantjes mee genomen, asperges en aarbeien.

Tijdens deze Telefleur waren de winkels ook geopend en hebben wij nog wat gescoord qua kleding.

Toen we het genoeg vonden zijn we voor de innerlijke mens gaan zorgen bij Goya in Heerlen.

Ja lekker hè ? Vonden wij ook😋

Het ging tegen 12.00 uur aan, daar waar de meeste een ontbijtje hadden zaten wij aan de wafels met aarbeien en vanille ijs.

Het was een gezellige voormiddag. Bij thuiskomst het eerste onze 2 schatjes uitgelaten, deze laten wij bij dergelijke markten thuis, dat voeten kijken is niks voor ze, laat staan dat hun op hun pootjes getrapt zouden worden. Nee thuis met een snackje en hun “bedje” zijn ze beter af.

Nu zitten we dan op 31 mei, vandaag alweer 21 jaar geleden dat mijn nichtje van 6 jaar plotseling kwam te overlijden. Een inktzwarte bladzijde waar levens nooit meer dat werd wat het geweest was. Ze was een eerste dochter, eerste kleindochter en eerste nichtje en dat zal ze ook altijd zo blijven het enigste meisje die ons allemaal raakte 🌟🙏

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

17 gedachten over “Bijna Juni

  1. Klopt Suske , ze zou afgelopen april 27 jaar zijn geweest en dan denk je ook, zou ze zelf vol in het leven hebben gestaan,misschien een lief en kind of een wereldreizigster ? Ze zou i.i.g een lieve mooie jonge dame zijn geweest .

   Pijn komt en gaat ,weke delen reuma dank je wel voor het vragen 🙂

  1. Is elka jaar de telefleur in Heerlen, was ook op dat tijdstip best al aanloop. Rietepietz maar daarom hebben jullie de tong tong fair in Den Haag 🙂

   Het was verschrikkelijk, ze was niet ziek niks, iedereen was de avond ervoor gewoon even op bezoek, zo ook ik, ik weet dat ze spaghetti had gegeten door haar lekkere oranje mondje, ze wilde met mij nog even naar Oma, echter het was bijna bedtijd voor haar dus zei ik “een andere keer “, dat is er nooit meer van gekomen. Mijn Zus,Zwager en mijn Ouders zijn nooit meer hetzelfde geworden, begrafenis was op mijn vaders verjaardag.

   1. Ik zou liever de bloemenweelde hebben, de tong tong fair kom ik nooit want ik hou niet zo van die exotische luchtjes.

    Nee dat begrijp ik, dat is ook verschrikkelijk om mee te maken voor ouders en grootouders. Als het om een zwaar ziek kind gaat kun je er op enig moment nog vrede mee hebben dat ze niet meer hoeft te lijden maar dit is zó onverdraaglijk. Ze had nu zelf al een kindje kunnen hebben.

    1. Ja precies, een jonge dame was ze van 27 geweest mocht ze nog hebben geleefd.

     Hahaha ik ben opgegroeid met exotische luchtjes, ik wist wel raad op zo’n tong tong fair, wij zijn er zelf ook nog nooit geweest, ik zie altijd de foto’s van familie voorbij komen en dan och ja dat is er ook weer, ach wie weet komt het er nog wel van.

     Bloemen strelen altijd de ogen en soms ook de neus,prachtige kleurtjes en verschillende soorten .

 1. Wat fijn dat je je beter begint te voelen door de CBD. Echt heel blij voor je!
  Jullie hebben weer een volle maand achter de rug. En dat kleine nichtje.. tja die blijft voor altijd klein in je hoofd en hart. Ik lees in je tegenreacties dat ze niet ziek was. Hoe kan het dan hè. Een gezond kind dat zomaar sterft? Liefs XXX

  1. Goedemiddag Treeske, het bleek achteraf naar buiten te zijn gekomen dat ze een zeldzame hartaandoening had , iets wat niemand had verwacht ze was altijd aktief en vrolijk . Toen 21 jaar geleden als ze het “tijdig” hadden ontdekt kon men niks voor haar betekenen en zou de prognose een lijdensweg zijn geweest.

   Ja die CBD helpt mij naar mijn mening goed m.b.t de nachtrust en daardoor meer energie. Super blij met jullie tip !
   Fijne Zondag liefs Laura Xxx

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s