Geplaatst in Foto's, natuur, Non-fictie, Ontspanning, Persoonlijk, Vakantie, WE-300

Een tulpenparadijs in de Keukenhof

We waren vandaag 1 week geleden in de Keukenhof. De allereerste keer voor ons maar zeker niet de laatste.

Wat een traktatie voor je ogen , overal waar je keek prachtige tulpen in verschillende kleuren.

Alle tulpen waren afgezet maar goed ook en helemaal niet storend. Vorige week was het weertje ideaal, niet warm een beetje Zon en maar heel even 3 druppels regen.

De drukte was gezien het tijdstip dat wij er waren heel goed te doen , onze hondjes hadden ook veel plezier en ik hoop ze op het w.w.w tegen te komen, heel veel buitenlandse mensen die met ze op de foto wilde of ze stiekem filmde, best grappig maar ja wie kan de snoetjes weerstaan.

Ook waren er genoeg gelegenheden om je te goed te doen aan iets lekkers ,ook al hadden wij zelf ook bij ons maar een frietje en een cappuccino gaan er altijd in en zie ook hier nog geen rij na hem werd het slang staan.

En het smaakt altijd zo lekker in de buitenlucht. Zittend op een hooibaal.

Kijk ik ga helemaal op in de kleuren hahahaha

Wat ik ook het benoemen waard vindt, is dat de sanitaire voorzieningen keurig in orde waren, gezien de bezoekers een groot compliment voor de jonge man die het netjes bijhield. Geen viezigheid in of om de pot. Daar kan menige parken een voorbeeld aan nemen dat het wel kan !

Het park stond in het teken van de flowerpower tijd en dat was ook te zien, niet alleen aan de kleurrijke kleuren aan tulpen maar ook wat verborgen juweeltjes.

Ach kijk ze zijn bedekt met de tand des tijds . Althans zo is het in scène gezet.

Of de canvasdoeken wat die tijd moest weergeven.

De power kon niet uitblijven.

Wel 5 uur hebben wij omgekregen en nog lang niet alles gezien , aangezien we toch ook dat wat wij tegenkwamen tot ons namen.

WE 300 Aanslag

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

31 gedachten over “Een tulpenparadijs in de Keukenhof

  1. Wij waren er maar twee uur dus heel veel niét gezien, die auto bijvoorbeeld! Wat een kleuren hé, De etenswaren vond ik er belachelijk duur maar voor de toiletten verdienen ze inderdaad een pluim, in elke uithoek zijn er keurige toiletblokken, schoon en gratis. Dat was ik in mijn logjes vergeten te melden.

    1. Dank je wel Rietepietz. Ja wij hebben ons ook beperkt tot een frietje in een puntzak en in het begin een cappuccino, die was overigens redelijk in prijs. Ja die auto’s stonden “verstopt ” erg leuk . Die toiletten zijn top ,ik huiver altijd om gebruik te maken van wegen achterblijvende hygiëne van de toiletten, dat was hier absoluut niet .

  2. Geweldig mooie blog, prachtige foto’s, enthousiast verhaal. Wat wil een mens nog meer.
    Aanslagen…. ja die zitten er ook voldoende in. Die auto’s (hoewel gemaakt maar dan toch) en vooral (voor mij) al die kleuren die aangename aanslagen op de ogen pleegt. Ik ben er vorig jaar drie keer geweest, maar ik zou zo weer willen.
    Dank je wel, Laura. Je bent goed op dreef.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s