Uncategorized

Waarom ik schrijf

De behoefte om iets op schrijven is er of het nu is om iets te ventileren of dat het puur is om gebeurtenissen en waarnemingen te delen . Of het nu met grote pauzes of enige regelmaat gebeurt hangt samen met hoe de situatie is.

Zo wispelturig als ik hier ben , zo wispelturig ben ik ook met mijn andere hobby’s. Ik kan mij ergens op storten om het vervolgens weer helemaal geen aandacht te geven .

Het schrijven gaat ook over mijn visie over de gebeurtenissen in de maatschappij en wereld. Het delen van onze Camper reizen, onze huisdieren of als ik iets leuk vind qua product . Of als aanvulling van een foto die ik plaats.

Leuk zijn ook de schrijf uitdagingen die andere bloggers voorstellen en waar ik tot nu bij 1 als ik er ben deelneem en dat is bij de WE 300 van Plato

https://platoonline.wordpress.com/2019/04/26/we-300-voor-april-mei/

Het schrijven is ook het delen van wat mij zo bezig houdt en de reacties die ik er dan op krijg, waardoor mijn kijk er soms ook anders op word . Het schrijven is kritisch of met een knipoog al dan niet echt gebeurd.

13 gedachten over “Waarom ik schrijf”

  1. Hoi Treeske, het gaat nu weer de goede kant op, veel last van vermoeidheid dat nu afneemt gelukkig ! Ik had eerst dat de energie pijl goed ging tot .middag en dan was het weg. Nu wordt het steeds langer .

   Dankjewel voor je complimenten 😘

    1. Geduld, niet teveel verlangen en de dag nemen zoals die komt. Op dagen dat ik echt moest had ik de dag erna een dubbele terugslag , ook als het onrustig is qua invloeden van andere waar je geen invloed op hebt maar wel over praktiseert.

     Die zaken zoveel mogelijk proberen te doseren en soms ook afstand nemen geeft met en met wat energie terug .

     Het hoort ook bij mij met mijn chronische depressie en fibromyalgie echter dat wil niet zeggen dat ik wil dat het de overhand krijgt, zal altijd waakzaam zijn en neem nu ook mijn tijd als het ècht niet gaat.

     Fijne avond Treeske en groetjes aan Jan X

     1. Weet je van het wonder wat Jan is overkomen? CBD olie? Helpt ook vaak bij fibromyalgie hebben we al gehoord. En op geestelijk gebied doet het echt wonderen.
      Lees er maar eens over bij hem!
      Ken je zijn nieuwe blog wel? X

 1. Wat een prachtige bloesem foto, wat zijn ze mooi hé in deze tijd.
  Ja waarom schrijven we, meestal gewoon omdat we het prettig vinden denk, als een soort dagboek. Dat gaat voor mij in ieder geval wel op.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s