Geplaatst in Uncategorized

WE 300: Chees

Wat een rumoer al op de vroege ochtend, iedereen was al druk in de weer. Voor de kleintjes lagen de kleren al klaar , dus dat hoefde niet nogeens uitgebreid bij elkaar gezocht worden. Het zou een drukke dag worden maar eerst ervoor zorgen dat iedereen er stralend en goed voor de dag zou komen.

Opa en Oma waren extra eerder gekomen en blijven slapen , Oma had de tafel gedekt zodat haar dochter voor de kleintjes kon zorgen dat deze zich na het eten goed de tanden deden poetsen en elkaars kleding niet deden verwisselen. Haar man deed ook vaak een beroep op haar, zeg maar kind nummer 3. Zijn werk verstond hij als geen ander maar thuis kon hij niks vinden al zou hij erover struikelen.

Poehoe kinderen verzorgd, man is ook bijna zover en nu dacht ze , even een moment voormezelf. Ze zat met een grote mok koffie aan de tafel , blij dat iedereen er piekfijn uitzag en ze mijmerde nog even voor zich uit.

Oepsss nee toch is het al zo laat,ze flitst de trap op , springt onder de douche, droogt zich af , crèmes zich in, brengt haar haren in model en brengt make-up aan. Trekt haar mooie kleren aan en als laatste de lipstick.

He een zucht van opluchting iedereen was optijd klaar. Vandaag gingen ze naar de familie reünie met als eerste de groepsfoto zodat iedereen er fris en fruitig opstond .

Oma vroeg of iedereen genoeg ontbeten had en of haar dochter genoeg had met haar smoothie en koffie. Ja knikte ze .

Ze kwamen aan bij de mooie bloementuin de fotograaf stond al te wachten.

Iedereen ging in positie, zoals altijd mocht zij mee vooraan om haar stralende lach.

Met dat de fotograaf chees zei , lachte ze met haar groene smoothie tanden.

Neeee tanden niet gepoetst !

WE 300 Plato het woord Aanslag

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

25 gedachten over “WE 300: Chees

 1. Aaaahhh, groene uitslag, dat is een aanslag op zelfvertrouwen. Het zal je maar overkomen. Maar deze vrouw is het moederen zo gewend dat ze zichzelf hoe dan ook vergeet. Misschien moet ze die vent van haar eens een draai om de oren geven.
  Leuke WE, Laura. Je bent goed op dreef😄

  1. Zo zijn moeders en vrouwen , tenminste die ik ken uit mijn omgeving wel, eerst de kroos dan de man ,gelukkig ook genoeg mannen die het voortouw nemen.

   Dankjewel Willem , ik doe mijn best 😉

 2. Hij is leuk en het kan iedereen gebeuren.
  Zo liep mijn moeder eens met groene wangen over straat, ze had een niet hard wordend maskertje opgesmeerd i.p.v. haar dagcreme.

  1. Dankjewel Ferrrara, och hahaha ze had wel bekijks je moeder .
   Zo is het mij gebeurd dat ik een zonnebril op had met 1 glas hahaha ik had het niet door, totdat Ger zei, doe eens zo met je vinger….😅

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s