Geplaatst in Uncategorized

WE 300 Hoe zo op de kast jagen ?!

Na een periode van lange afwezigheid heb ik mij weer gewaagd om wat frequenter mijn vingers hier te laten tikken , ook mijn ogen al langs verschillende blogs laten gaan.

Op de meeste sites is reageren geen punt en als het soms tegendraads is omdat er een storing is , is het makkelijk om na enkele minuten toch te kunnen reageren.

Waar ik mij dan aan erger is, dat als ik na lange afwezigheid van een trouwe lezeres altijd een like en lieve reactie krijg. Het frappante is, dat ik bij haar kan lezen en dan type ik een reactie, selecteer wat gevraagd wordt en het wordt niet gepubliceerd. Ik probeer alle opties van Google, Url, Anoniem, als je het over jennen hebt hier krijg je letterlijk grijze haren van !

Dan denk ik internet waarom jaag je mij op de kast ? Laat mijn reactie doorkomen saboteer het toch niet, jaag me toch niet op stang ! Het moet toch leuk zijn , bloggen ?

Je verwacht het van mensen die streken leveren. Toch niet van jullie handige tools , het makkelijk koppelen aan, soepel overlopen van de ene naar de andere site , hou toch op met dat gesol, het bloed tot onder mijn nagels uit te halen .

Ik zou zowat de tel kwijt raken tijdens het typen, kom er gewoon met mijn verstand niet bij, e-mail schijnt ook niet aan te komen. Waarom lukt de rest wel maar uitgerekend daar niet !?

Wat zal dat heerlijk zijn om op 1 of ander knopje te drukken zodat er mensen zoals ik blijven proberen, wetend dat men niet doorkomt en tegen beter weten in de hoop niet opgegeven.

Zo gaan jullie om met mensen die toch hun best doen om Google mee aan het draaien te houden en niet afhaken . Maar hey mij, mij hebben jullie op de kast gekregen.

Hope your Happy!

WE 300 Plato

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

8 gedachten over “WE 300 Hoe zo op de kast jagen ?!

  1. Het is bij jou en andere blogger gebruikers, ik kom op generlei door ,ik had je een paar mailtjes gestuurd om je beterschap te wensen. Ik weet niet wat ik eraan kan doen. Jij komt hier en dan kan ik bij jouw niet terug reageren. Internet het opent veel deuren maar af en toe grrr

 1. Regen? Aber nein, davon haben wir doch schon genug gehabt….

  Laura, wat een leuke klaagzang. Ik kan me je frustraties goed voorstellen. Tot nu toe heb ik altijd bij jou goed kunnen reageren. En aangezien ik de allerlaatste link van jou gebruikte, was dat vandaag ook zo. Misschien dat Melody het weet, die is bekend met van alles en minstens tien keer zo goed in weblogs dan ik.

  Gefeliciteerd met je mooie WE blogje. Welkom terug bij het clubje WE- ers.

  Binnenkort verschijnt er een nieuwe WE uitdaging. Je bent weer van harte welkom.

  1. Hoi Plato, ik probeer de draai weer te krijgen,dank voor je compliment 🙂
   Bij mij kan men zonder problemen reageren, ik had gisteren met instellen de verkeerde link verzonden, dat was mijn fout.
   Ik persoonlijk kan niet op een Blogger site reageren, het pakt mijn Googleaccount niet, niet anoniem en niet via url, heb het ook kenbaar gemaakt meer kan ik niet doen en dat is zo jammer omdat de interesse er van mij kant ook is, aleen ik kan het niet laten zien.

   Ik hou je site in de gaten voor de volgende WE 300

   Fijn weekend Willem

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s