Geplaatst in Uncategorized

Camperaar of Camper raar ?

Al enige jaren zijn wij onderweg en helaas neemt een trend toe, dat gezinnen ook met de Camper onderweg gaan en dat verstoord menig rustig plekje.

Ja ik erger mij, wij hebben inderdaad geen kinderen, echter hadden wij die wel, dan zochten wij op zijn minst een plek waar kinderen hun energie kwijtraken zonder andere tot last te zijn .

Wat ik nog frappanter vind is, dat op plekken er plaats genoeg is, wat zoekt men uit ? Juist een plekje naast of voor ons ! Lekker tegen de bal lellen, zo voor je neus , mijn hondjes aan de lijn moeten liggen en natuurlijk aanslaan.

Een kind zou het toch veel leuker vinden met leeftijdgenoten, voetbalveldje, zwembad , speeltuintje enzv…Maar ja een Camping is vele malen duurder met al die faciliteiten!

Tuurlijk is een Camperplaats goedkoper maar hey, jullie wilde kinderen en zie er zijn campings in overvloed waar ik /wij ons jaren aan de kinderen op de plaats hebben aangepast omdat wij wisten dat dit nu eenmaal bij een camping hoort !

Echter dat jullie nu zelfs een Camperplaats uitzoeken waar er totaal niks te doen is voor de jeugd en andere met hun ( heel begrijpelijk )energie opzadelen! Dan vraag ik mij af hoe vaak wij ons nog aan gezinnen moeten aanpassen ? !

Wij willen ook ontspannen en ontsnappen aan de alledaagse dingen, geluiden en kinderen de hele dag door thuis, rondom en voor de deur .

Ga lekker de Camping op of als jullie zo nodig de Camperplaatsen op moeten ,kijk eerst eens wie je buren zijn en bij genoeg plaatsen zoek dan ook een plekje waar jullie je gang kunnen gaan zonder andere tot last te zijn !

Nee zuur ben ik niet , echter hou eens rekening met anderen en bij voldoende plaats een gepaste afstand zo heeft iedereen vakantie en het leuk !

Ook de Camperaar begint aan het èchte camperen een rare richting op te gaan , vele zeuren om sanitair en wifi en dat merk je aan de prijzen! Het is toch logisch hoe meer “luxe” men eist hoe duurder het gaat worden. Waar is jullie ware vrije gevoel ? Wassen en afwassen kan allemaal in de Camper wie heeft dan sanitair nodig, ook voor jullie ga lekker een camping op !

Nee tuurlijk niet want i.p.v de €10.00 15.00 € betaald men dan € 22.00 en meer euro’s . Maar wel bij reviews zeiken dat wifi slecht was (Wat dacht je van een eigen internetbundel) en bij geen sanitair hoeft het voor hun niet meer een volgende keer (Hun eigen badkamer mag niet vies worden) !

Ja rare mensen lopen rond die het zonder te weten een beperking opleggen voor de vrije vogels onder ons , die het liefst dicht tegen je aan kruipen en überhaupt niks met veiligheid hebben (gasflessen die ieder aanboord heeft) !

Willen jullie het echte Camperen niet helemaal kapot maken? Dan wellicht dat het nog voort kan bestaan, echter met al die luxe paardjes en gezinnen zal dit vrije gevoel stilaan verdwijnen en er weer camping achtige parken ontstaan….

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s