Geplaatst in Uncategorized

Het kriebelt …

Het kriebelt aan alle kanten, het vooruitzicht van Lente, wel of niet frequenter gaan schrijven, reizen met de Camper.

Behoorlijk lang was ik afwezig hier, hoofdzakelijk op Facebook en Instagram, korte dingen posten genieten van fotograveren alles op een rijtje gezet persoonlijk.

Het was een leerzame en zware periode, grenzen moeten trekken om mijn eigen gezondheid voorrang te geven, dat betekende deuren sluiten om mezelf te beschermen.

Voorzichtig durf ik te zeggen dat mijn angst en paniekaanvallen drastisch zijn verminderd, mijn hart lang niet meer (zoveel) op hol slaat.

Of ik ooit uitgeleerd raak? Ik denk het niet het is mijn persoonlijkheid om mijn hoofd te blijven stoten en daardoor ook kwetsbaar, echter niet meer dat het ten koste gaat van mijn gezondheid.

Vorig jaar was Ger nog tijdens de vakantie plots flauwgevallen, nu dat zet een mens nog meer tot nadenken en heb ik onlangs een reanimatie cursus gevolgd zodat ik weet wat ik kan doen, ook aangesloten op het netwerk , griezelig ja en hoop nooit een oproep te krijgen , zou het wel zo zijn hoop ik dat ik kan bijdragen.

Hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en zeg wel dankjewel dat jullie nog steeds geabonneerd zijn op mijn site 💚

Lieve groet Laura 🙏

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

12 gedachten over “Het kriebelt …

  1. Hai die Laura,leuk dat je weer even wat van je laat horen en dat het beter met je gaat.Gewoon doen wat je zelf wilt of kunt is het beste.

    Lieve groetjes terug,Dieneke ♥♥♥

    1. Lieve Marja, ik kan niet reageren op jouw blogger site of ik nu met google doe, anoniem of WordPress niks wordt geplaatst, heb je daar ook via mail over geïnformeerd .

      De collage van je prachtige kleinkinderen zijn i.i.g heel mooi en wat zijn ze gegroeid 🙂

  2. Hoi Laura, leuk weer wat te horen! Iedereen ziet er alweer naar uit, het voorjaar en de zomer. Mooi dat je jezelf eens op nummer 1 hebt geplaatst. Succes met verdere beslissingen nemen en een dikke knuffel! XXX

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s