Geplaatst in Ontspanning, Persoonlijk, Vakantie

Gruissan 

Voor wij hier kwamen hadden we ook nog andere plekjes aangedaan echter hier doet de volgorde er niet zo toe. 

Na een flinke ruk gereden te hebben kwamen we in Gruissan aan de zuidkust in de Aude. Veel bergroutes gehad  ons 21 jarige camper deed het geweldig, eenmaal in Gruissan op de Camperplaats ging ik onze staplaats betalen en dan konden we ons weer ontspannen, niet dus want de Camper  sprong niet meer aan !

Ja hij had geen zin meer, het geluk dat we al binnen de slagboom stonden en op bestemming, direct contact gelegd met de ANWB, deze stuurde een Franse afsleepdienst *niks nederlands zoals op tv* . Nou we hoefde gelukkig niet afgesleept te worden, kregen een bus startpilote waardoor hij weer aansprong. Het heeft heel wat bloed,zweet en onnodig geld gekost wat er daarna nog volgde om uiteindelijk de permissie te krijgen om verder te mogen rijden en het bij thuiskomst te laten repareren!

We moesten wel eerst een garage raadplegen, bij het horen van de *mogelijke * diagnose  en dat ze gretig waren te beginnen heeft Ger duidelijk de rem aangetrokken aangezien het naar prijs opvoering rook . We zijn met de startpilote goed uit de voeten gekomen om daarna naar huis te keren maar eerst nog genoten van enkele plekken zoals hier in Gruissan 😊

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

22 gedachten over “Gruissan 

 1. Wat een mooie foto’s! Ik krijg meteen zin om mijn biezen te pakken (-:
  Maar goed dat jullie niet snel te bedotten zijn. Het heeft jullie waarschijnlijk handenvol geld bespaard. Goed gedaan!

 2. In ieder geval zijn jullie ermee geholpen geweest om weer thuis te komen, dat is ook veel waard. En met prachtige foto’s die je vast weer snel doen terugverlangen naar die plaatsten.

 3. Ik ben daar nog nooit geweest, maar ik krijg wel meteen zin in vakantie als ik dit zie. Daar komt natuurlijk ook bij dat het in Nederland op dit moment gewoon dertig graden te koud is.

  Love As Always
  Di Mario

  Ps… weet jij hoe het kan dat als ik op jouw naam klik bij je reactie bij mij dat ik dan naar spamsites ga?

  1. Ik verlang ook al terug naar warmer weer Mario 😊

   O dat is heel vervelend, ik heb dat ook gehad bij een andere site die ik bezocht en er ook verder niet meer bij stilgestaan omdat het nu niet meer voorkomt.
   Nu je deze vraag stelt aan mij heb ik even Google geraadpleegd misschien heb je iets aan deze link met info
   https://www.frankwatching.com/archive/2015/05/06/ruim-je-google-analytics-op-zo-kom-je-af-van-spamverwijzingen/

   Ik heb zo’n automatisch bot eens toestemming gegeven kijken of deze idd spam tegenhoudt, verder ken ik me totaal niet uit, hoop in ieder geval dat het stopt, spam is ronduit vervelend en hinderlijk.
   Dank je voor het melden .

  1. Het vreemde is dat ik geen analystics gebruik van google en ik heb het ook alleen bij jouw naam als ik er op klik. Terwijl de url wel goed is als ik zo kijk. Totdat ik er op klik. Heel jammer.

   Love As Always
   Di Mario

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s