Geplaatst in belazerd, Er zou eens niks gebeuren, Gezondheid, In de Maatschappij, Persoonlijk, Posting, Reclames, Zeg het eens met .....

Soms als het kon…


Laatst was op het Nieuws dat een man in , ik dacht in Amerika Red Bull had aangeklaagd nadat hij tig van blikjes had gedronken en nog steeds niet vliegen kon ! Immers “Red Bull geeft je vleugels”…

Ik moest erom grinneken want de beste man heeft 6 miljoen dollar gekregen “nou als je daar geen vleugels van krijgt ” !

Nu spits ik mij niet op reclames om perse dat product te moeten hebben in de steeds betere , krachtigere en vernieuwende versies !

Toch denk weleens soms als het kon zou ik ook  wel eens zo’n mega giganten aan de *portemonnee * tand willen voelen want het klopt gewoon niet , ze zeggen toch bij elke verbeterde versie dat het andere niet deugde ?!

Het deugd ook niet, neem nu vaatwastabletten/tabs/pods nu  , meer glans, blinkt als nieuw enzv..

Nou ik kon elke keer de kopjes nawassen de thee /koffie waas bleef erin , eerst dacht ik dat het was programma (eco) te laag was maar ook daar lag het niet aan !

Eergisteren dacht ik weet je wat pleur een vaatwastab erin en een flinke scheut AZIJN middenin het gat en ja hoor de kopjes kwamen er als nieuw uit, geen nawassen/schuren het is SCHOON !

En omdat we elke dag beduveld worden of het nu om huishoudelijke producten gaat of om verstopte suikers en zouten, iets waar we toch voor betalen, onze gezondheid beïnvloed wordt erdoor en niemand in grijpt op die momenten wilde ik Soms als het kon net als in Amerika hun ook kunnen aanklagen voor dubbele waterverspilling , het milieu belasten en onze gezondheid te manipuleren !

If i could i would , o yeah !

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

18 gedachten over “Soms als het kon…

  1. Hier was dat ook zo Marja, nu heb ik die kopjes eens niet na gewassen heb ze terug de vaatwasser in gedaan met natuurlijk andere afwas de vaatwastablet toegevoegd in het bakje. En midden in de machine waar het gat/rooster zit een flinke scheut azijn en ben dik tevreden het is nu schoon 😊

 1. Bof ik even, ik heb geen afwasmachine;-) en ik ben ook te nuchter om in al die reclameboodschappen te geloven. Gewoon het gezonde verstand gebruiken is het beste, desnoods mét een drupje azijn;-)

  1. Zo is dat Rietepietz, ik mis zelfs de oude afwasborstels van brilo of hoe dat toen heette, dat ging lekker over de vaat heen , terwijl die half slappe dingen ook al zijn “gebruiksaanwijzing ” nodig heeft en ik “aai” niet bepaald. Afin probleem opgelost letterlijk 😉

 2. Zo heb ik nog nooit van mijn leven de wc of douche schoongemaakt met chloor. Ik gebruik groene zeep. Het ruikt heerlijk en werkt net zo goed. En een handje soda tussen het vloeibare wasmiddel helpt goed tegen vlekken.
  We moeten niet blindelings de reclames volgen maar zelf onze eigen keuzes maken. Keuzes waar je achter kunt staan!
  Goed dat je het onder de aandacht brengt.

  1. Jij hebt ook goede tips, idd groene zeep gebruikte mijn moeder ook vroeger, thnx voor de reminder!
   Soda ook een goede tip ga ik zeker doen , krijg de witte shirts namelijk niet “wit”.

   Dank je Kakel 👍

 3. Mijn afwasmachine zou ik niet willen missen. Ik heb weinig theedrinkers en die theeglazen was ik af met de hand. De rest gaat in de machine en ik heb gelukkig geen problemen. Af en toe een flinke scheut azijn is goed ook voor doorspoelen van koffiezetapparaten, wasautomaten enz..

  1. Dat sowieso, wat ik aan wilde geven is dat ze in Amerika met die onzin er niet mee wegkwamen, het valt elke keer op dat elke formule nu “nog beter” is , in de reclames .

   Neem nu die vaatwastabletten ze reinigen niet veel , wordt wel het mee milieu belast en zo zijn nog van die producten waar de afval niet minder maar meer erop wordt, los nog of het zin heeft ze te ver of gebruiken.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s