Geplaatst in Uncategorized

Rustig…

Lieve blogvrienden ,

Het is al een tijd rustig hier bij mij omtrent het bloggen. Ik zoek mijn afleiding in het fotograferen,Instagram en Facebook dat gaat vlug en men hoeft niet echt na te denken. 

Het is in mij namelijk erg onrustig,veel dingen houden mij bezig vooral van buitenaf invloeden die ik missen kan als kiespijn. Mensen die tegen dingen schoppen ,mensen her leven zuur maken en er ook nog mee wegkomen, onbegrijpelijk  !

Het komt er in het kort op neer dat we ons stekje te koop hebben staan op de camping,het liefst blijven we natuurlijk, echter als er geen inzicht en rust komt dan is de ontspannings factor nihil !

Zelf loop ik al een tijdje met galstenen en die worden einde volgende week met de galblaas verwijderd. 

Mijn therapie voor paniekaanvallen en angststoornis heb ik zelf beëindigd,de theorie was voor mij heel goed te begrijpen,ik kwam alleen met de huiswerk opdrachten niet klaar en bracht de theorie liever anders in de praktijk dan schriftelijk,daar was de therapeut het gelukkig mee eens. 

Dit is voor mij dan ook positief,ik weet dat het bij mij hoort maar nog belangrijker dat het in alle opzichten geen “gevaar ” vormt.

Het zal nog een tijd rustig blijven qua bloggen,iedereen die nog de vakantie voor de boeg heeft heel veel plezier en  iedereen die een moeilijke tijd heeft of ziek is beterschap en een dikke knuffel  💗

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

19 gedachten over “Rustig…

 1. Het zat er al aan te komen hè.. twijfel alom. Helaas, echt jammer!
  Maar hopelijk vinden jullie toch wel weer ergens anders een mooi plekje, of gaat alles van de hand?
  Neem je rust en je tijd, wij vergeten je toch niet hoor!
  Liefs, sterkte en een dikke knuffel terug! XXX

 2. Daar ben je weer even, Laura. Ik begon je al te missen. Heel goed hoor dat je even afstand neemt. Wel erg jammer dat jullie je fijne stekje moeten verlaten, maar hopelijk komt er iets nieuws. Soms moet je letterlijk ruimte maken voor nieuwe dingen. Ook heel goed dat je je therapie in eigen hand neemt. Dat kun jij zelf heel goed, is mijn idee. En heel veel sterkte met de operatie, volgende week. Neem de tijd om goed te herstellen, Laura. We zien je wel weer verschijnen, hier, als je zover bent.

 3. Jammer om je vertrouwde stek op de camping achter te moeten laten. Maar als het je geen rust maar alleen maar herrie brengt…tja…wat moet je anders? Neem alle tijd voor jezelf. Je leeft maar één keer en echte leven is belangrijker dan het blogleven. Sterkte met je therapie en nog meer sterkte voor de operatie!
  Lieve groet

 4. Hoe gaat het Laura.ben je al geopereerd of moet het nog gebeuren? Wij blogvrienden duimen dat jullie een héél mooi plekje terug vinden.
  Sterkte Laura
  Lief groetje, Ria

 5. Gelukkig zijn er nog dingen die je in je leven zelf mag beslissen. Goed dat je daar gebruik
  van maakt. We moeten al zoveel. Jammer van dat stekje. Maar misschien komt er iets
  leuks voor in de plaats.

 6. Hoi Laura,

  Inmiddels doe je de naam van het blog eer aan je kunt er nog on the aan toevoegen.Ik kan je op FB niet meer volgen want dat heb ik opgedoekt.Ondertussen ben ik verhuisd naar https://blogjeomblog.wordpress.com/.

  Wens je nog veel plezier met de camper en alles wat op je weg komt.

  groetjes Dieneke

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s