Geplaatst in Aanvullen, Posting, Zeg het eens met .....

Tip-Tag van Narda 2016….

Wat een mooi iets om het nieuwe jaar mee te beginnen en te streven naar een verzameling van tips wat nuttig voor ieder kan zijn Beaunino.

Trees heeft mij getagd en ik heb hem aangenomen, dank je Treeske voor de eer.

Dit is mijn tip(s):

“Door vallen en opstaan leert men, de ene vlugger dan de ander.
Het beste wat je iemand dan kunt geven is, een oor, geen oordeel maar wel goede raad en de waarheid. Want hoe hard het ook mag aankomen is de waarheid beter dan een leugen”.

Ik volg nog maar kort zijn blog maar lees dat hij heel veel over door zetting beschikt, humor en ook actuele thema’s aankaart Wildcard
Zou jij deze Tip-Tag aan willen nemen ? Iets zegt mij dat ook jij ons met je Tip kunt verrijken 🙂

Zonder regels wordt het natuurlijk een zooitje.
De regels die Beaunino voor deze tag bedacht heeft zijn als volgt:

– Neem deze regels over als je een volgend persoon tagt.
-Tag slechts 1 persoon, indien deze geen zin heeft om de tag over te nemen tag je iemand anders. Kun je binnen een week geen ander persoon vinden dan geef je de tag terug aan mij, Beaunino.
-Als je de tag hebt aangenomen is het de bedoeling dat je binnen een week je bericht hierover plaatst.
-Neem daarin alle links naar je voorgangers onderaan je bericht mee en plaats daaronder dan weer de link van het bericht waarin jíj getagd bent, met daarachter de (blog)naam van jouw tagger.
-Maak je bericht liever niet te lang, maar geef er wel je eigen invulling aan. Denk aan je favoriete quote,  of eventueel dè huis-tuin en keukentip die je leven zoveel makkelijker heeft gemaakt, whatever!  Als je denkt dat een ander wat aan jou tip kan hebben is het gewoon oké.

Deze mensen hebben hun Tip reeds gedeeld :
Narda

Kakel

Melody

MrsT

Rietepietz

Marja

En natuurlijk
Trees

image

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 50 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes ZaZoe en Yoshi. Toch nieuwschierig ? Come join in

19 gedachten over “Tip-Tag van Narda 2016….

  1. En ook hier weer een waardevolle tip, helemaal waar, al is het niet iedereen gegeven om “de waarheid” in dank te aanvaarden.
    Maar toch, als we onze oprechte bedoelingen er uit kunnen laten blijken moet “de waarheid” toch voor iedereen prettiger én beter zijn dan de leugen.

  2. Tof dat je de uitdaging hebt aangenomen! En je hebt een mooie invulling geschreven. Eerlijk zijn is vaak hard maar alles beter dan een leugen. Je mooiste regel vind ik: geen oordeel hebben maar een luisterend oor.
    Lieve groet

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s